Skip to content
Politică

Dragnea își vrea visul împlinit: OUG pe graţiere şi amnistie. Culisele unei întâlniri de taină cu Tudorel Toader EXCLUSIV SURSE

adevarul.ro

Citiți în cele ce urmează despre o întâlnire de taină care a avut loc în urmă cu câteva zile, între actualul ministru al Justiției, Tudorel Toader, și liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

Concret: surse apropiate social-democraților au dezvăluit, marți, pentru PSnews.ro că nu mai devreme de weekend-ul trecut, Liviu Dragnea a avut o întâlnire cu Tudorel Toader, departe de Capitală, la Neptun.

Scopul întâlnirii dintre cei doi lideri politici a fost, potrivit surselor noastre, adoptarea unei OUG privind amnistia şi graţierea. Astfel, Liviu Dragnea și-a încercat din nou norocul cu actualul șef de la Justiție, pentru a forța adoptarea unei astfel de ordonanțe, însă, Tudorel Toader l-a refuzat categoric.

Totodată, potrivit surselor noastre, se pare că ieșirea în forță a Ecaterinei Andronescu l-a enervat la culme pe Liviu Dragnea, care a decis că trebuie să pedaleze mai repede pentru a impune o OUG privind amnistia şi graţierea, înainte de a asista la un posibil sfârșit al carierei sale politice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *