Skip to content
Politică

Dragnea l-a răsplătit pe Bădălău pentru TRĂDAREA facțiunii Firea-Stănescu-Țuțuianu! Grupul de monitorizare EXCLUSIV

Flux24

Baronul PSD-ist de Giurgiu – l-am numit pe Niculae Bădălău – a fost recompensat, luni, pentru că a trădat facțiunea Firea-Stănescu-Țuțuianu.

Mai exact, Liviu Dragnea a anunțat public că l-a încadrat și pe giurgiuvean într-un grup de partid al cărui scop principal este acela de a monitoriza îndeplinirea programului de guvernare Așadar: monitorizarea miniștrilor și a altor lideri ai PSD.

Alături de ”elita” dragnistă

Astfel, Bădălău va activa alături de alți lideri ai partidului, cu toții susținători virulenți ai șefului Liviu Dragnea: Codrin Ștefănescu, Marian Oprișan, Marius Dunca, Gabriel Zetea, Doina Pană, Dragoș Benea, Constantin Rădulescu și Laurențiu Nistor. Firește, cei amintiți mai sus – vârfuri de lance ale ofensivei lui Dragnea la adresa grupării Firea-Stănescu-Țuțuianu – sunt răsplătiți atât pentru voturile exprimate în CEx, cât și pentru negocierile pro-Dragnea și atacurile lansate la adresa baronilor rivali. Acest grup îi va da săptămânal raportul șefului suprem, la finalul Biroului Permanent Național (BPN).

Marele câștigător

Potrivit surselor PSnews.ro, Marian Oprișan este marele câștigător al ofertelor subterane făcute înaintea CEx-ului, fapt care se va observa cu ochiul liber când se vor anunța noile figuri ce vor fi impuse în Guvernul Dăncilă, atât la butoanele portofoliilor, cât și la nivelul secund, al secretarilor de stat. Facem precizarea că, după trădarea ex-premierului Mihai Tudose, Oprișan nu a primit tot ce îi făgăduise Dragnea, chestiune care i-a imputat-o în repetate rânduri. De notat că în BPN-ul de luni doar Gabriela Firea s-a abținut la votul privind susținerea capilor Jandarmeriei puși sub acuzare în urma gravelor violențe săvârșite pe 10 august, în Piața Victoriei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *