Skip to content
Politică

Dragnea la TVR? PSD-istul arătat cu degetul de Pătraru rupe tăcerea EXCLUSIV

psd-ploiesti.ro

Redacția PSnews.ro a obținut luni dimineață prima reacție de la PSD-istul arătat cu degetul de către jurnalistul Dragoș Pătraru cu ocazia noilor dezvăluiri despre șefa TVR, Doina Gradea.

VEDEȚI ȘI: Scandalul din TVR ia amploare. Pătraru: Gradea sună să critice unghiurile din care a fost filmată Dăncilă

Așa cum puteți citi în linkul de mai sus, în finalul interviul acordat Hotnews, ziaristul l-a indicat pe fostul deputat PSD Florin Pâslaru drept un om de legătură al lui Liviu Dragnea cu Televiziunea Română. Concret: Pătraru a afirmat că Pâslaru i-ar fi transmis salutări și urări de bine imediat după ce realizatorul TV semnase contractul cu televiziunea publică.

În caz că vă sună cunoscut numele fostului deputat al Partidului Social Democrat, amintim că în ianuarie 2016 PSnews.ro a fost prima publicație care a scris că Florin Pâslaru (poreclit „Patrocle”) urma să fie propulsat pentru a prelua postul de lider al grupului PSD din Camera Deputaților.

DETALII AICI: „Dumbrava minunată” în Parlament. PSD vrea să-l pună pe „Patrocle” lider de grup în Cameră / EXCLUSIV SURSE

Revenind la subiectul zilei, redăm mai întâi spusele lui Dragoș Pătraru din interviul pentru Hotnews:

„Uite un episod halucinant, care s-a petrecut anul trecut. Imediat după ce am semnat contractul, eram în biroul Irinei Radu și a venit la mine un tip, mi-a strâns cu putere mâna și mi-a spus că domnul președinte Dragnea mă salută și îmi urează toate cele bune la TVR. Am rămas mască, nu am știut cum să reacționez. Irina mi-a spus că a ținut omul să mă vadă și să-mi spună asta și să nu țin cont, că e o prostie, că să îmi văd de treabă cum știu mai bine, că dă-i încolo, cu politica lor. Și mi-a mai spus că oricum va fi dată afară din cauza noastră. Ceea ce, am văzut cu toții, s-a întâmplat. Domnul – care am înțeles că ține legătura dintre partid și TVR, așa cum fac și unii jurnaliști care dau consultanță PSD-ului – se numește Florin Pâslaru, umbra președintelui Dragnea”.

Menționăm că Irina Radu a condus Televiziunea Română în intervalul mai 2016 – septembrie 2017; așadar, o parte din mandatul ei s-a suprapus peste ultima legislatură în care Florin Pâslaru a fost parlamentar.

În acest context, contactat luni de către PSnews.ro pentru un punct de vedere, Florin Pâslaru a început prin a adopta o poziție defensivă.

„Cred că îmi dați prea multe atribuții. Eu nu mai sunt deputat din 2016. Eu sunt consilier la grupul parlamentar (al PSD din Camera Deputaților – n.r.) și atâta tot – n-am eu acces la chestiile astea. Îl cunosc pe domnul Pătraru, dăm mâna când ne vedem, i-am urat succes… Nu știu dacă cu ocazia asta sau alta, dar nu în numele cuiva. Lumea zice; acuma… Sunt prea mari alții față de mine ca să mă bag eu în chestia aia. N-am nicio legătură cu treaba asta, da?” a punctat Pâslaru.

Noi am insistat, confruntându-l pe politician cu citatul de mai sus, moment în care ex-parlamentarul s-a declarat „onorat” de a fi „umbra unei personalități atât de mari” – recte Liviu Dragnea.

„Eu sunt onorat că sunt umbra unei personalități atât de mari. Nu, nu e adevărat. Oi fi dat eu mâna cu Dragoș Pătraru, dar am dat mâna și pe stradă, am dat mâna în mai multe locuri… Normal că feliciți pe cineva, dar nu în numele cuiva – cu siguranță. Nu cred eu că domnul Dragoș Pătraru ține cont de o părere de-a mea, umilă. Am dat mâna cu el, dar de mai multe ori – nu o dată”, a afirmat Pâslaru.

Noi am insistat, solicitându-i fostului deputat să precizeze dacă i-a transmis lui Pătraru salutări și felicitări din partea lui Liviu Dragnea. În replică, Florin Pâslaru a susținut că eventualele urări de bine au venit numai din partea lui.

„Nu (nu i-a transmis din partea lui Dragnea – n.r.). Pot să spun că doar din partea mea. Răspunsul este nu. Dar chiar dacă ar fi felicitări din partea cuiva, cred că nu-i rău când cineva felicită pe altcineva. Rău e când îl vorbește de rog. Dar mă rog: m-ați întrebat, vă răspund”, a încheiat PSD-istul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *