Skip to content
Politică

Dragnea, lecție de falsitate în plenul Parlamentului: L-a demis pe Tudose, dar e mândru de el!

agerpres.ro
" "

Liderul PSD-iștilor, Liviu Dragnea, a fost protagonistul unei lecții de falsitate, luni după-amiază în plenul Parlamentului.

Astfel, ”Daddy” a ținut să laude programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile dar a deplâns existenţa unor condiţii ostile care s-ar opune punerii acestuia în aplicare.

„În 2016 guvernarea PSD-ALDE a început aplicarea celui mai ambiţios program de guvernare din ultimii 28 de ani. Adversarii au încercat să ne impiedice, dar nu s-a întâmplat, guvernul a depăşit cifrele estimate în condiţiile foarte defavorabile. Investiţiile reprezintă o prioritate vitală pentru România. Avem un pachet legislativ finalizat gata să îşi producă efectele. Avem condiţii bune pentru a aduce mai mulţi bani în economie. Sunt convins că guvernul Dăncilă se va ocupa de investiţii din prima până în ultima zi de mandat”, a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Digi 24.

După ce a lăudat activitatea primelor două guverne pe care chiar el le-a dat jos, Liviu Dragnea a încheiat discursul din plen prin a îi mulţumi fostului premier Mihai Tudose pentru activitatea din fruntea executivului.

„Ţin să îi mulţumesc lui Tudose pentru actul de guvernare”, a conchis Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *