Skip to content
Politică

Dragnea, manevre la ceas de seară: pregătește DEBARCAREA unui important lider de filială

Inquam Photos

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a avut o întâlnire marți la ceas de seară cu mai mulți edili ai primăriilor de sectoare din București.

Concret, Dragnea a discutat cu mai mulți primari de sector despre schimbarea Gabrielei Firea de la șefia PSD București. Astfel, pentru conducerea filialei este în cărți Daniel Florea, primarul Sectorului 5, informează Silviu Mănăstire în emisiunea Dosar de Politician.

Totodată, în locul lui Marian Neacșu, fostul secretar general al PSD, care a fost exclus luni, 5 noiembrie, în urma unui CEx, ar urma să fie Codrin Ștefănescu.

Amintim că Gabriela Firea este plecată zilele acestea în vizite externe. Dacă se decide schimbarea ei din fruntea PSD București se vor organiza alegeri interne în filială.

Codrin Ștefănescu a intervenit în emisiunea Dosar de Politician și a spus că o susține pe Ecaterina Andronescu în fruntea PSD București. De asemenea, a anunțat că alegeri nu se vor face doar la filiala PSD București ci și cea din Ilfov, el susținând că Firea este la conducere ca interimar la ambele organizații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *