Skip to content
Politică

Dragnea, mesaj pentru Ion Iliescu: Îi transmit gânduri bune și La Mulți Ani! România de astăzi nu ar mai fi fost posibilă

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea i-a transmis, duminică, un mesaj de felicitare lui Ion Iliescu, la aniversarea vârstei de 89 de ani. Totodată, social-democratul a menționat că fără fostul șef al statului, România de astăzi nu ar mai fi fost posibilă.

Fără îndoială, domnul Ion Iliescu a influențat decisiv parcursul nostru în ultimii 30 de ani, fiind unul dintre oamenii care au făcut România de astăzi posibilă.

Domnia sa aniversează azi frumoasa vârstă de 89 de ani. Îi transmit gânduri bune și La Mulți Ani!”, a scris Dragnea pe facebook.

De altfel, și pe pagina de facebook a PSD laudele nu au ezitat să apară la adresa lui Ion Iliescu

”Astăzi îl celebrăm pe părintele fondator al Partidului Social Democrat, promotorul valorilor social-democrației române moderne și poate singurul președinte cu adevărat echilibrat și solidar cu dezideratul bunăstării României. La mulți ani celui pe care Adrian Năstase l-a numit “înțeleptul politicii românești”! La mulți ani, Ion Iliescu!”, potrivit  PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *