Skip to content
Politică

Dragnea, minciuni și promisiuni despre un proiect inexistent / EXCLUSIV SURSE

Președintele PSD Liviu Dragnea a intrat în campania electorală pentru alegerile din 2016 și a revenit la o veche promisiune. În 2012, la alegerile parlamentare Liviu Dragnea a promis o hidrocentrală pe Dunăre, la Seaca, în județul Teleorman.

În 2016, Liviu Dragnea iese la atac împotriva Guvernului Cioloș și acuză Executivul că a blocat acest proiect, deși „există sursă de finanțare”.

„Este un proiect blocat, o spun foarte cinstit. Am avut multe contacte şi discuţii avansate cu constructori din China care au fost pregătiţi să o realizeze. Exista sursa de finanţare. Acest Guvern (n.r Cioloş) a blocat toate aceste tipuri de investiţii. Pentru noi rămâne o prioritate, sunt cele trei mari priorităţi pe care le vom aborda frontal şi fără ezitare pentru Teleorman: Autostrada Sudului, hidrocentrala de la Seaca şi podul de la Turnu Măgurele-Nicopole”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit adevarul.ro

Surse din Ministerul Energiei au precizat pentru PSnews.ro că niciodată nu au existat discuții cu investitorii din China pentru o hidrocentrală la Seaca. Chinezii care au venit în Teleorman sunt implicați și în proiectul Rovinari, dar niciodată n-au ridicat discuții cu conducerea Ministerului Energiei despre o hidrocentrală. Există discuții cu investitori din China, însă nu au propus investiții într-un astfel de proiect, au mai adăugat surse din minister.

Promisiunea unei hidrocentrale la Seaca reprezintă una din temele de campanie electorală ale lui Liviu Dragnea, care continuă să-i aducă voturi.

1 comentariu la “Dragnea, minciuni și promisiuni despre un proiect inexistent / EXCLUSIV SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *