Skip to content
Politică

Dragnea, nostalgii din studenție? Fotografii inedite din fosta sa cameră de la cămin FOTO

Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii din cadrul unei vizite pe care a făcut-o zilele trecute, la inivitaţia Uniunii Studenţilor, în camera 031 din căminul P13, în care el a fost cazat acum 28 de ani pe vremea în care era student la Transporturi.

dragnea_camin_27585100

Preşedintele PSD a precizat că studenţii l-au așteptat cu o masă ca în vremurile studenției: zacuscă, tobă și prăjituri făcute în casă. Totodată, a postat 10 fotografii din cadrul întâlnirii. În imagini se văd şi paturile supraetajate de fier.

dragnea_camin_3_33271500

Joi, Liviu Dragnea a fost la DNA, pentru a da declaraţii în dosarul lui Mircea Govor, preşedinte PSD Satu Mare, amintește realiatea.net.

dragnea_camin_2_46501900

Redăm integral, postarea lui Liviu Dragnea:

„Acum 28 de ani, eram student la Transporturi și locuiam în complexul studențesc din Regie: cămin P13-14, camera 031. Zilele trecute, după Congresul ‪#‎TSD‬ Uniunea Studenților m-a invitat la o discuție cu studenții care locuiesc acum acolo. Nu am putut refuza invitația, m-au așteptat cu o masă ca în vremurile studenției: zacuscă, tobă și prăjituri făcute în casă. M-am bucurat să-i cunosc, să îmi aduc aminte alături de ei de anii de facultate, să le aflu planurile de viitor și ce așteptări au de la țara lor. În această seară voi reveni cu un video despre întâlnirea noastră”, a scris  președintele PSD pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *