Skip to content
Politică

Dragnea, nouă contestație a completului de judecată. Piperea: Probabil, repartizarea nu s-a făcut aleatoriu! EXCLUSIV

avocatura.com

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, contestă noul complet de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Dragnea dă o nouă lovitură: contestă DIN NOU completul de judecată

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu avocatul Gheorghe Piperea. Concret, întrebat cum analizează sesizarea depusă de avocatul lui Dragnea, Piperea a atras atenția că probabil repartizarea celor care formează completul de judecată nu s-a făcut aleatoriu.

De altfel, Gheorghe Piperea a precizat că el face de obicei contestațiile la șeful instanței și nu la Curtea de Apel.

„Probabil că au descoperit că repartizarea nu s-a făcut aleatoriu. Din câte știu eu, contestația aceasta se face nu în contencios administrativ, ci chiar la instanța respectivă, la șeful instanței pe cale administativă. 

Eu când am avut astfel de situații, și am avut nenumărate chiar și în civil, am făcut contestații la șeful instanței arătând că sunt elemente din care să rezulte că nu s-a făcut repartizare aleatoriu. Avocații fac tot ceea ce trebuie pentru apărarea intereselor optime ale clientului. Probabil s-au gândit că merge mai ușor, mai simplu la Curtea de Apel decât la șefa instanței și probabil că încearcă să mai amâne încă o dată procesul. Din punct de vedere al avocatului nu este nimic de obiectat”, a declarat avocatul Gheorghe Piperea în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *