Skip to content
Politică

Dragnea nu are liniște. Legea care îl blochează să fie premier, atacată în Justiție

Legea care nu îi permite lui Liviu Dragnea să fie premier a fost atacată în contencios-administrativ.

Plângerea a fost depusă de un avocat, Bogdan Andrei Valentin, la Curtea de Apel Ploiești, iar acesta cheamă în judecată PNL, PSD, Biroul Electoral Central și Administrația Prezidențială, potrivit antena3.ro.

Este vorba de Legea 90/2001 care spune că din Guvern nu poate face parte o persoană care are o condamnare penală, în urma unei sentințe definitive

1 comentariu la “Dragnea nu are liniște. Legea care îl blochează să fie premier, atacată în Justiție

  1. Nasoala treaba pentru colectivul lui PCNews. Da Bushoi ce zice?. Am asa o mare admiratie fata de ce zice el incit am rugamintea de ai mai lua un interviu stufos despre situatia actuala.
    Sau gasiti dumneavoastra niste bushoi la care le tot luati interviuri de obligå miile de cititori sa ridice mult din sprâncene cind le citesc. Dar va rog mult de tot sa nu-i dati lui “5 in1 “ sa scrie despre acest lucru. Am inteles ca a fost la doctor si si-a inlocuit tot sângele cu venin de i-a alterat si judecata ca prea scrie cu nåduf de dreapta. Nu peste mult timp va veti da sema ca el este un fel de Turturica de la PCNews. Puteti afisa acest comentariu?. Nu de alta dar democratia am vazut ca are multe legi pe care nu le cunoasteti. Pacat de tinerii care au murit pentru libertatea de a cenzura d-voastra comentariile. Pai daca la niste pârlite de comentarii faceti o cenzura mai dihai decit inainte de “89 ce sa mai zicem de lucrurile serioase pentru tara.

    Cu respeect!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *