Skip to content
Politică

Dragnea nu fi trist, PSD merge mai departe prin partidul userist: omul PSD, recrutat de USRPLUS la Primăria Sector 2

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

USRPLUS demonstrează încă o dată că vrea să recruteze toți oamenii PSD-ului, iar Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, l-a numit administrator public (city manager) pe Victor Sebastian Florescu, un apropiat al familiei Firea-Pandele. Numirea în funcție a administratorului public se face prin dispoziția primarului, potrivit Codului administrativ. 

" "
" "

Victor Sebastian Florescu (foto) a lucrat mare parte din viața sa pentru companii controlate de Florentin Pandele sau Gabriela Firea. Între 2005 și 2006 acesta a fost angajat la SC Salubritate Apă și Canal Voluntari, când Florentin Pandele era deja la al doilea mandat la conducerea orașului Voluntari. Apoi Florescu a trecut la mediul privat timp de mai mulți ani și în 2014, pe vremea lui Sorin Oprescu la conducerea Bucureștiului, a ajuns economist la Spitalul Floreasca. 

Din 2017, Victor Sebastian Florescu a ocupat mai multe funcții în primăriile din București. A fost șef serviciu buget la Administrația Domeniului Public Sector 1, iar după patru luni a fost promovat în funcția de director economic la aceeași instituție. Tot după câteva luni, în 2018, ajunge director economic la SC Compania Municipală Parking București SA, o companie înființată de Gabriela Firea pe când era la conducerea Primăriei București. 

Deși a ocupat de atâtea ori funcția de director economic, Victor Sebastian Florescu nu este economist, el fiind licențiat în turism și agricultură, la universități obscure. A reușit să obțină toate funcțiile în instituții ale primăriei doar cu sprijin politic din partea PSD. Deși angajații Primăriei trebuie să-și depună declarația de avere, potrivit legii, Victor Sebastian Florescu n-a făcut asta niciodată, el fiind, probabil, o categorie specială. 

USRPLUS l-a instalat în funcția de administrator public al Sectorului 2 și arată că vrea să recruteze toți oamenii din PSD. Cu studii în turism și agricultură, Victor Florescu arată că nu are pregătirea profesională pentru a ocupa funcția de administrator public. Nici experiența profesională nu-l ajută și nu justifică de ce a fost numit în funcția de administrator public, la dispoziția primarului „rezist” Radu Mihaiu, cel care în campania electorală spunea că luptă împotriva pesediștilor. Primarul „rezist” Radu Mihaiu, cel care se plimba cu trotineta, acum se va plimba cu pesediștii prin sector. 

Atât de mult luptă USRPLUS împotriva pesediștilor încât a ajuns să-i iubească și să-i ia în brațe, să-i instaleze pe fotolii calde în primării sau în ministere, să le dea salarii mari și să aibă grijă să nu le lipsească nimic. În timp ce oamenii competenți din USRPLUS nu vor prinde niciodată funcții în instituții ale statului. Adio transparență, adio competență, adio meritocrație, acum a ajuns USRPLUS la conducerea instituțiilor statului și toți funcționarii publici care nu au realizat nimic în vreo instituție a statului au devenit peste noapte buni, frumoși, deștepți și muncitori. Dacă Liviu Dragnea ar fi fost liber, cu siguranță s-ar fi înscris în USRPLUS, văzând cât de bine o duc pesediștii în „noul partid”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *