Skip to content
Politică

Dragnea nu se mulțumește cu revocarea lui Kovesi: Nu rezolvă problema!

radioiasi.ro

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, nu se mulțumește cu revocarea Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Politicianul a declarat miercuri seară la Antena 3 că motivul principal pentru care Klaus Iohannis a decis revocarea lui Kovesi de la conducerea DNA a fost faptul că PSD și ALDE erau gata de a demara procedura de suspendare a președintelui, însă e convins că schimbarea lui Kovesi nu rezolvă problemele.

„În ceea ce privește revocarea în sine a lui Kovesi, este un prim pas, dar este un pas mic. Doar schimbarea doamnei Kovesi din fruntea DNA-ului nu rezolvă problema, nu se rezolvă toți acești ani de abuzuri îngrozitoare, de călcare în picioare a Constituției, de frânt mii de destine, de distrus vieți, de distrus companii, acești ani de amenințări, șantaj, de probe obținute într-un mod nelegal, prin amenințări și fără perdea. Nu rezolvă marea problemă a sistemului”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a adăugat că a fost întrebat de multe ori ce înseamnă când afirmă că „va merge până la capăt”.

„«Până la capăt» înseamnă programul economic să fie implementat și asta va face din România o țară cu potențial economic, să fie o țară în care drepturile fundamentale să se respecte, iar cetățenii români care sunt nevinovați să aibă garanția că nu vor păți nimic, dar nu suntem în situația asta și simpla schimbare a doamnei Kovesi este doar un prim pas și este mult mai mic decât cred unii”, a zis Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *