Skip to content
Politică

Dragnea pierde „pas cu pas” parlamentarii: vicepreședintele grupului PSD la Camera Deputaților susține scrisoarea

Inquam Photos / Octav Ganea

Revolta în Partidul Social Democrat (PSD) continuă. O luptă la baionete între tabere a luat naștere în urmă cu câteva săptămâni, iar unul din punctele culminante ale acesteia a fost scrisoarea anti-Dragnea semnată de Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu Paul Stănescu, Marian Neacșu și alți social-democrați.

Un nou deputat al PSD se alătură nemulțumiților față de modul în care Dragnea conduce partidul și direcția pe care formațiunea politică a luat-o.

Este vorba despre deputatul Carmen Ileana Mihălcescu de București care anunță că este de acord cu principiile anunțate public de colegii ei prin scrisoarea anti-Dragnea deoarece „nimeni nu are dreptul să pericliteze în niciun fel și de dragul nimănui parcursul european al României și relația noastră cu partenerii euro-atlantici”, iar prioritatea PSD este buna guvernare nu chestiunile interne și disputele dintre membri.

Vă prezentăm comunicatul integral al deputatului Carmen Ileana Mihălcescu: 

„Susțin principiile enunțate și asumate public de colegii mei prin scrisoarea transmisă public acum câteva ore.

Sunt alaturi de Adrian Țuțuianu, Paul Stănescu, Marian Neacșu, Gabriela Firea și de mulți alți colegi care au formulat public un set de principii și valori. Acestea trebuie sa stea la baza deciziei de vineri.

PSD a reușit întotdeauna să gestioneze momente definitorii de așa natură încât să iasă cu adevărat întărit.

Nimeni nu are dreptul să pericliteze în niciun fel și de dragul nimănui parcursul european al României și relația noastră cu partenerii euro-atlantici. De asemenea, trebuie să fim conștienți de faptul că avem responsabilitatea construirii unei societăți în care principiile fundamentale ale statului de drept să opereze în folosul tuturor și nu doar al unora.

În acest context, cred că buna guvernare trebuie să primeze înaintea oricăror prietenii și colaborări private. Am fost aleși de români pentru a susține ceea ce este mai bine pentru România, iar astăzi unitatea partidului este definitorie pentru continuarea unui proiect guvernamental, care nu este expresia unui grup restrâns de oameni, ci a unui partid unit în susținerea unor idealuri de democrație și bună guvernare.

PSD este un partid puternic, un partid în care întotodeauna nemulțumirile organizațiilor au fost ascultate de lideri. În momentul de față, trebuie să admitem că respectarea principiilor enunțate în scrisoare duc spre un bine colectiv și nu spre unul individual”, a precizat deputatul PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *