Skip to content
Politică

Dragnea pierde teren: o filială puternică s-a întors împotriva sa

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, începe să piardă teren în războiul pe care acesta îl are cu edilul Capitalei, Gabriela Firea.

Concret: ultima filială care ar fi întors armele, potrivit unor surse citate de Ziua de Cluj, este PSD Cluj, organizație condusă interimar de Horia Nasra.

Decizia ar fi fost luată, potrivit jurnaliștilor de la Ziua de Cluj, în ședința de marți, după un schimb de replici acide pe care l-ar fi avut, în ședința grupului parlamentar PSD, „deputatul mitralieră”, Cătălin Rădulescu, ex-premierul Mihai Tudose și ex-vicepremierul Marcel Ciolacu.

Discuțiile ar fi început după ce Cătălin Rădulescu ar fi propus sancționarea Gabrielei Firea pentru criticile aduse lui Liviu Dragnea. Propunerea a fost respinsă de Tudose și Ciolacu.

Totodată, potrivit sursei citate, numărul filialelor anti-Dragnea ar fi ajuns la 16, iar alte șase organizații ar fi indecise.

PSD Cluj face parte din lista celor 11 filiale pentru care, la propunerea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv de la Neptun a decis organizarea de alegeri pentru funcția de președinte al organizației.

Mai multe detalii găsiți AICI.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *