Skip to content
Politică

Dragnea pregătește marea răzbunare: 9 miniștri, pe lista neagră a remanierilor EXCLUSIV

Inquam Photos / Octav Ganea

După ce a câștigat, vineri, marea bătălie cu ”răzvrătiții” din propriul partid, actualul lider al social-democraților, Liviu Dragnea, pregătește mari schimbări în Executivul condus de premierul Viorica Dăncilă.

Dragnea, ținte pictate pe 9 miniștri

Astfel, surse apropiate șefului PSD, au dezvăluit pentru PSnews.ro că până la sfârșitul acestei luni, Liviu Dragnea intenționează să schimbe nu mai puțin de 9 miniștri, pe biroul acestuia aflându-se deja o listă cu câteva nume care ar putea să-i înlocuiască pe cei care vor lăsa libere fotoliile din Guvern.

Concret: potrivit surselor PSnews. ro, cel pe care Liviu Dragnea dorește să îl schimbe din funcție, cu prioritate, este vicepremierul Paul Stănescu care este şi ministru al Dezvoltării. Amintim că Stănescu a fost unul dintre cei 3 semnatari ai scrisorii prin care se cerea demisia lui Liviu Dragnea, document care a lansat un adevărat puci în interiorul celei mai mari formațiuni politice din România.

DETALII AICI: A apărut SCRISOAREA care zdruncină PSD. Firea, Stănescu și Țuțuianu cer DEMISIA lui Dragnea EXCLUSIV

Mai mult, pe lista neagră a remanierilor s-ar afla chiar și ministrul Justiției, Tudorel Toader, cel care a refuzat în repetate rânduri să pună în practică una dintre cele mai mari obsesii a liderului PSD: OUG pe amnistie și grațiere.

DETALII AICI: Bulgărele riscă să devină avalanșă: Tudorel Toader, pe lista neagră a remanierilor? EXCLUSIV

Iar lista neagră nu se încheie aici. Încă 7 miniștri sunt luați în calcul de Liviu Dragnea pentru a fi schimbați din funcție: ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, ministrul Sportului, Ioana Bran, ministrul Educației, Valentin Popa, ministrul Culturii, George Ivașcu, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete.

 

 

 

1 comentariu la “Dragnea pregătește marea răzbunare: 9 miniștri, pe lista neagră a remanierilor EXCLUSIV

  1. Nici bunicul PCR si nici tatăl FSN nu se substituiau si nu luau decizii au in numele justiției sau, măcar, aveau bună-cuviința sa pretindă ca justiția este independenta. In concluzie, treburile in Romania stau exact in felul următor :
    *PSD isi subordonează explicit si controlează puterea legislativa, puterea executiva si justiția. Independenta de manifestare libera a celor trei puteri in stat fiind astfel uzurpata si anulata.

    *BNP al PSD se substituie partidului si-l controlează.

    *Dragnea se substituie BPN-ului pe care il controlează.

    De ce l-am răsturnat pe Ceaușescu, pentru ce toată tevatura? Si acum iarăși o luam de la capăt ? Înapoi in viitor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *