Skip to content
Politică

Dragnea pregătește REMANIEREA lui Ivașcu pentru a se RĂZBUNA pe Firea! EXCLUSIV SURSE

Ministerul Culturii

Ministrul Culturii – l-am numit pe actorul George Ivașcu – se află pe lista scurtă a remanierilor vizate de șeful PSD-ist Liviu Dragnea.

Potrivit surselor PSnews.ro, motivul pentru care Ivașcu a intrat în colimatorul teleormăneanului nu este, nici pe departe, de-a dreptul dezastruoasa coordonare a proiectelor destinate Centenarului, cât și mai mult decât discutabila calitate a acestora, ci faptul că actorul a fost cooptat în Cabinetul Dăncilă numai după insistențele Gabrielei Firea, actualmente mare rivală a lui Dragnea.

Un vechi prieten

Pentru neinițiați, precizăm că George Ivașcu este vechi prieten la cataramă cu Gabriela Firea, cei doi derulând împreună mai multe proiecte catalogate drept ”culturale” la nivelul Bucureștiului. În iarnă, când a fost impus Cabinetul Dăncilă, după mazilirea ex-premierului Mihai Tudose, Dragnea a acceptat numirea lui Ivașcu numai în condițiile în care acesta a reprezentat unicul ministru acceptat din partea organizației PSD București, ceea ce a supărat-o pe Firea și a scandalizat-o la culme pe senatoarea Ecaterina Andronescu, pe care șeful PSD a exclus-o din jocurile alcătuirii noului guvern.

Jocurile de la București

În prezent, Dragnea vrea să aloce două ministere PSD București, pentru a îngropa nemulțumirile, printre care portofoliul Educației (pe care Ecaterina Andronescu nu vrea să-l accepte, fiind conștientă că teleormăneanu dorește să o folosească împotriva Gabrielei Firea), dar o decizie finală în acest sens va fi statuată doar după ce șeful PSD va opera debarcarea Gabrielei Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *