Skip to content
Politică

Dragnea, prima apariție după CEx: Există un plan să fie dat jos Guvernul până la 1 ianuarie 2019

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD Liviu Dragnea a participat duminică seara la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 fiind prima sa apariție după CEx-ul formațiunii social-democrate din ziua de vineri, 21 august.

Întrebat de moderatorul Mihai Gâdea dacă există un plan pentru ca Guvernul Dăncilă să fie dat jos până la 1 ianuarie 2019, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ. Președintele PSD a profitat de ocazie să îl atace din nou pe președintele Klaus Iohannis: „miza uriașă sunt prezidențialele. Înseamnă dorința lui Klaus Iohannis de a avea niște servicii care să se joace prin Justiție, să protejeze, să amenințe, să șantajeze”

”Planul e străveziu, trebuie să ai doar răbdare, să pui piesele de puzzle pe masă (n.r. – un plan de a da jos Guvernul). Preluarea președinției Consiliului de către România înseamnă preluarea de către premierul Viorica Dăncilă. S-a decis ca premierul să gestioneze aceste lucruri. Cu acest premier intrat în 2019, nu mai poate fi dat jos, nu mai poate fi constestat și vorbim de un an electoral 2019. Miza uriașă sunt prezidențialele. Înseamnă dorința lui Klaus Iohannis de a avea niște servicii care să se joace prin Justiție, să protejeze, să amenințe, să șantajeze. Înseamnă un an în care rezultatele noastre, chiar dacă vă plictisesc discuțiile acestea, rezultatele vor fi și mai evidente, dacă se poate spunea așa. Iohannis ar putea ajunge să spună votați-mă pe mine, nu am făcut nimic bun, am făcut rău. Un contracandidat al nostru, sper să fie unul comun, se poate prezenta ca un garant al acestei creșteri economice și al unei bunăstări pentru români”, a precizat Liviu Dragnea la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *