Skip to content
Politică

Dragnea, PRIMA reacție după desemnarea lui Grindeanu: Am dat dovadă de răbdare

gazetadenavodari.ro

Liviu Dragnea, președintele PSD, a avut vineri, la ora 14, prima reacție după ce Sorin Grindeanu a fost desemnat de către președintele Iohannis pentru funcția de premier al României.

Dragnea a precizat că PSD a dat dovadă de „maximă răbdare” și a pus mai presus interesul României.

„Noi am dat dovada de maxima rabdare, intelegere si intelepciune. Am pus deasupra interesul Romaniei de a avea stabilitate politica.

Nu am inteles de ce nu a fost desemnat ieri, domnul Grindeanu. A urmat o intalnire informala cu presa pentru a ajunge la noi niste informatii pe surse. Am asteptat pana in ultima clipa. Unele masuri vor fi aplicate de la 1 februarie. Salariul minim va fi marit la 1.450 de lei, dar de la 1 februarie 2017. Contributii de sanatate pentru pensionari vor mai fi platite de catre acestia o luna, vorbim de 3 milioane de pensionari”, a spus Liviu Dragnea.

1 comentariu la “Dragnea, PRIMA reacție după desemnarea lui Grindeanu: Am dat dovadă de răbdare

  1. In poveste se spune ca mai era unul tare mare viteaz(ca dragnea )care la fiecare bataie ,atunci cand se gasea dedesubt striga cat il tinea gura (ca pe dragnea ):ia-l de pe mine ca-l omor,ia-l de pe mine ca-l omor !!Despre Tuthankamon T.numai de bine !
    (despre morti numai de bine ).Sa fie primit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *