Skip to content
Politică

Dragnea primește o nouă lovitură năprasnică: deputat PSD de București, solidar cu Firea EXCLUSIV

flux24

PSnews.ro a obținut în exclusivitate o scrisoare deschisă adresată de Gabriela Firea, actualul edil al Capitalei, colegilor din Partidul Social Democrat (PSD). O puteți citi AICI.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura vineri cu deputatul PSD de București, Mihăiță Vîrza, pentru a oferi poziția sa referitoare la scrisoare cât și la situația actuală din partid. Astfel, parlamentarul PSD își exprimă solidaritatea cu Gabriela Firea și îi acordă credit în legătură cu faptul că are nevie de sprijin politic și guvernamental pentru a duce la bun sfârșit proiectele pe care și le-a propus. Mai mult, Mihăiță Vîrza lansează un mesaj adresat colegilor săi de la București în care face un apel la coeziune pentru a fi finalizate proiectele pentru Capitală: „este momentul ca, împreună, colegii mei, parlamentarii de București și dna Primar General să intensifice eforturile de colaborare și susținere a proiectelor Capitalei și a politicilor social-democrate”.

„Am citit scrisoarea doamnei Primar General Gabriela Firea și, în calitate de deputat ales în circumscripția electorală 42 a municipiului București, având în vedere necesitatea urgență de dezvoltare urbanistică și a infrastructurii Capitalei, îmi exprim deplină solidaritate cu Primarul General Gabriela Firea. Are perfectă dreptate când spune că marile proiecte ale Capitalei trebuie să aibă sprijin politic și guvernamental: Centura București, problema preluării ELCEN de către RADET, Spitalul Metropolitan, preluarea unităților militare dezafectate pentru a construi cămine pentru studenți și seniori, salbă de lacuri din jurul Capitalei pentru a se investi. Proiecte care ar aduce fluidizarea traficului și îmbunătățirea vieții bucureștenilor în general stagnează, deși domnia sa a făcut eforturi repetate pentru ca Primăria Capitalei să le administreze.

În toate capitalele europene, metroul și Centură ocolitoare se află în administrarea primăriei.

Susțin unitatea partidului, dar avem nevoie în acest moment ca fiecare dintre membrii PSD să se gândească cu sinceritate ce e bine pentru România și pentru partid. Orice dispută politică trebuie rezolvată în structurile partidului. Consider că proiectele dnei Primar General de creștere a calității vieții bucureștenilor trebuie susținute cu tărie politic și guvernamental, de Consiliul General și de Consiliile și Primăriile tuturor sectoarelor. Este pentru prima oară când Capitala României este guvernată în totalitate de PSD și trebuie să arătăm că votul bucureștenilor nu a fost în zadar. Este momentul ca, împreună, colegii mei, parlamentarii de București și dna Primar General să intensifice eforturile de colaborare și susținere a proiectelor Capitalei și a politicilor social- democrate.

În anul Centenarului trebuie să primeze, mai mult ca niciodată, solidaritatea și, nu în ultimul rând, adevărul. Cu cât vom continua să spunem că lucrurile merg bine, chiar dacă nu este chiar așa, progresul ne va ocoli.

Sunt de părere că avem nevoie de o resetare a relațiilor dintre conducerea administrativă a Capitalei și conducerea partidului în vederea îndeplinirii Programului de bună Guvernare atât pentru București cât și pentru România”, a declarat Mihăiță Vîrza pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *