Skip to content
Politică

Dragnea pune capăt speculaţiilor şi mărturiseşte ce relaţie mai are cu Grindeanu

flux24.ro

Liderul social- democraților, Liviu Dragnea, luni seara, a dezvăluit ce relație mai are cu premierul României, Sorin Grindeanu.

Astfel, președintele PSD a declarat că nu există niciun conflict între el și premierul Sorin Grindeanu, precizând că decizia de abrogare a OUG 13 a fost luată de comun acord.

„Nu există niciun conflict între mine și domnul prim-ministru, susținerea mea pentru el este aceeașiEu vă spun ca preşedinte al Camerei cum văd eu evoluţia ulterioară pe ceea ce înseamnă legile din justiţie. S-a vorbit despre legea răspunderii magistraţilor, modificările Codurilor penale în lumina deciziilor CCR, cred că Comisiile juridice, foarte rapid, după ce trecem şi bugetul şi pică moţiunea de cenzură, trebuie să organizeze dezbateri serioase cu asociaţille judecătorilor, magistraţilor, cu specialişti de la Consiliul Europei, să sperăm că sunt de acord, şi specialişti de la Comisia de la Veneţia şi de la orice altă structură care vrea să se implice în acest demers pentru a discuta despre principiile care trebuie respectate şi dacă este nevoie de modificări legislative sau completări la legislaţia actuală în acest cadru să se dezbată”, a spus Dragnea, potrivit B1.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *