Skip to content
Politică

Dragnea pune pe jar coaliția guvernamentală: Postul de preşedinte al Senatului revine PSD

Inquam Photos

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit declarații luni, 24 septembrie, într-o conferință de presă. O parte din precizările pe care Liviu Dragnea le-a făcut, pot lansa controverse privitoare la viitorul coaliției guvernamentale PSD-ALDE.

Întrebat dacă PSD preferă la justiție un om politic, Dragnea a dat de înțeles că Tudorel Toader nu poate fi foarte sigur de funcția pe care o ocupă, deoarece „Ministerul Justiţiei e în cadrul portofoliilor pentru care PSD şi-a asumat responsabilitatea”.

„Ministerul Justiţiei e în cadrul portofoliilor pentru care PSD şi-a asumat responsabilitatea. PSD poate susţine în anumite posturi ministeriale oameni care nu sunt afiliaţi politic“, a declarat Liviu Dragnea, potrivit adevărul.ro.

Mai mult, Liviu Dragnea l-a luat în vizor inlusiv pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, întrucât „postul de preşedinte al Senatului ar reveni PSD”.

„Postul de preşedinte al Senatului ar reveni PSD, dar a fost decizia de la început ca noi să-l susţinem pe domnul Tăriceanu“, a mai spus Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *