PSnews

Ultima Oră

Dragnea, pus la zid de un europarlamentar: Parvenit incapabil!

evz.ro

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, miercuri seara, pe pagina personală de Facebook,  i-a transmis un mesaj dur președintelui PSD, Liviu Dragnea.

În contextul în care vremea rea a provocat probleme mari în țară, Mureșan îi aduce aminte lui Dragnea că în urmă cu un an a criticat guvernul Cioloș pentru felul cum a gestionat situația din timpul iernii și i-a cerut acestuia „să treacă la treabă” pentru a rezolva problemele.

„Domnule Dragnea, treceți la lopată și scoateți oamenii din nămeți, că așa v-ați lăudat anul trecut că faceți când vine viscolul!”.

Într-o postare de acum un an, 17 ianuarie 2016, de pe pagina lui de Facebook, Liviu Dragnea ironiza modul în care Guvernul Dacian Cioloș a administrat valul de ninsori și viscol care a cuprins țara în acele zile.

Astăzi, în plină guvernare Dragnea – Grindeanu, lucrurile stau astfel:

– 99 de trenuri au fost anulate (conform www.CFRCalatori.ro);

– zborurile interne și externe circulă cu întârzieri de câteva ore;

– zeci de localități din țară au rămas fără curent electric;

– 28 de drumuri naționale, zeci de drumuri județene și trei autostrăzi au fost închise (conform CNADNR.ro);

– sute de persoane și zeci de mașini sunt blocate pe mai multe drumuri din țară;

– situația în localitățile în care vă aflați și, inclusiv, în Capitală este cea pe care o vedeți cu toții, accesul pe trecerile de pietoni se face prin mormane de zăpadă sau apă pentru că scurgerile în canalizare sunt blocate, pe cea mai mare partea a trotuarelor NU se poate circula, stațiile de autobuze și troleibuze sunt impracticabile, iar mijloacele de transport în comun, cele care nu au rămas înzăpezite fără a mai putea continua, opresc în plină stradă, îngreunând și mai mult traficul deja anevoios etc. etc.

Liviu Dragnea este un parvenit incapabil să rezolvele problemele țării. A vrut la guvernare, să treacă la treabă!”, a scris Siegfried Mureșan pe Facebook.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi