Skip to content
Politică

Dragnea, pus la zid. Mărturia unui șef DGASPC din Teleorman îi strică jocurile liderului

oradestiri.ro

Lovitură pentru liderul Partidul Social Democrat, Liviu Dragnea. O nouă mărturie îl îngroapă pe liderul social-democraților. Constantin Balaban, fost şef al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei din Alexandria, inculpat în dosarul în care este judecat şi Liviu Dragnea, a declarat marţi că nu a luat nicio măsură în cazul celor două angajate care lucrau de fapt la PSD Teleorman şi chiar a semnat în fals acte „de frică” să nu fie dat afară.

Constantin Balaban, din cadrul DGASPC Teleorman, este acuzat de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi fals intelectual.

În sala de judecată, Balaban a declarat că a fost de acord să întocmească, la cererea directorului DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, fişe de prezenţă şi rapoarte de activitate pentru Adriana Botorogeanu, deşi ştia că aceasta din urmă nu lucra efectiv în instituţie, ci la PSD Teleorman. În context, el a spus că înainte de anul 2013 a fost preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Alexandria, potrivit Antena3.

Mi-a fost frică că o să îmi pierd serviciul, de aceea am semnat acele acte. Adică să nu fiu dat afară de directoarea Floarea Alesu. Aceasta mi-a spus că nu este treaba mea să mă interesez de situaţia Adrianei Botorogeanu. Nu contest întocmirea înscrisurilor. Ca orice om, mi-a fost frică că o să îmi pierd serviciul (…). Mulţi colegi din cadrul DGASPC Teleorman erau agitaţi pentru că li se cerea să întocmească diverse documente. Ştiam că Botorogeanu făcea parte din PSD, pentru că şi eu făceam parte din partid. Nu ştiu dacă ea era susţinută de cineva. Au fost persoane în Direcţie care şi-au arătat nemulţumirea că Botorogeanu nu venea la serviciu, dar aceste nemulţumiri au apărut după ce ea şi-a dat demisia în aprilie 2014″, a precizat Constantin Balaban, care a subliniat că a fost schimbat din funcţie după ce a dat declaraţie la DNA în acest dosar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *