Skip to content
Politică

Dragnea, răbufnire de sinceritate. Ce salariu are liderul PSD

ampress.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea, marți seara, la postul de televziune Antena 3 a dezvăluit ce salarii dețin, atât el cât și președintele Iohannis, premierul Grindeanu și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Astfel, acesta a precizat că el, in calitate de presedinte al Camerei, precum si seful statului, Klaus Iohannis, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si premierul Sorin Grindeanu au salarii de 21.500 lei, el aratand ca doreste ca acestea sa revina la 6.800 lei, potrivit Mediafax.ro

„Sunt patru oameni in statul roman acum care au acelasi salariu – presedintele Romaniei, presedintele Senatului, al Camerei – adica eu – si primul-ministru – 215 milioane de lei. Mie mi se pare exagerat, in conditiile in care discutam de salariul minim de 1450 de lei. Si eu vreau ca aceasta ordonanta sa pice si sa revenim la ceea ce era inainte, adica in loc de 159 de milioane sa fie 68 de milioane. Mi se pare suficient si putem discuta de salarii mari doar daca se leaga salariile demnitarilor ca multiplu fata de salariul mediu pe economie. De ce? Creste Romania, cresc si salariiile astea, pentru ca noi vorbim de demnitarii care ar putea pune umarul ca Romania sa se dezvolte, sa creasca”, a spus Dragnea, la Antena 3.

Declaratiile sale au venit in contextul in care OUG Oprea prin care s-au majorat salariile demnitarilor este pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputatilor din luna ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *