Skip to content
Politică

Dragnea rămâne coordonatorul programului național al PSD. Ponta anunță că decizia instanței va fi contestată: „Suntem oameni puternici”

La finalul ședinței conducerii PSD, președintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că împreună cu ceilalți membri ai Comitetului Executiv Național al PSD a hotărât, miercuri, că Liviu Dragnea va fi în continuare coordonatorul programului național 2016 – 2020 al partidului.

În același timp, Ponta a declarat că decizia instanței în privința lui Dragnea a fost una nedreaptă, adăugând că aceasta va fi contestată.

„Referitor la ce va intereseaza si ne intereseaza, bineinteles absolut toti membrii Comitetului Executiv National am sustinut ca domnul Liviu Dragnea a fost desmenat de noi toti coordonator al campaniei de referendum in 2012, ca am luat toti decizia de a-l suspenda pe domnul Traian Basescu si bine am facut si ca daca s-a decis, sigur, in instanta, ca doar domnul Dragnea sa plateasca pentru ce am facut cu totii, este decizia justitiei pe care nu doar Liviu, ci noi toti o consideram nedreapta si o va contesta si o vom contesta conform prevederilor legale.

Domnul Liviu Dragnea va fi in continuare coordonatorul programului nostru national 2016 – 2020 si evident ca in aceasta calitate va indeplini toate sarcinile pe care comitetul le considera necesare pe partea de organizare, coerenta intre Parlament, Guvern si grupurile parlamentare si va fi, in continuare, in ceea ce ma priveste ca lider al PSD, partenerul meu in ceea ce am inceput in 2010 si cred ca vom continua cu succes in 2016.

Am obtinut sprijinul Comitetului Executiv National pentru masurile economice si sociale pe care le-am luat. Luni vor intra in vigoare masurile extrem de importante: reducerea TVA la 9% si cea privind dublarea alocatiilor pentru copii. Legea salarizarii care sa rezolve o mare parte din nedreptatile actuale si aici doamna Rovana Plumb este responsabilul nostru. Legile electorale asa cum au fost elaborate.

Ramane doar legea privind alegerile parlamentare, a plecat la Senat, e in procedura de urgenta si in ceea ce priveste motiunea de cenzura in 5 iunie pe care urmeaza sa o depuna PNL-PDL, suntem pregatiti sa raspundem. Este o actiune democratica a opozitiei, dar majoritatea actuala actioneaza si toate programele pe care le avem in derulare intentionam sa le ducem la bun sfarsit.

In rest, suntem oameni puternici si avem increderea colegilor nostri amandoi (n.r. – referitor la Liviu Dragnea), pentru ca in 2016 sa punem la dispozitie electoratului o oferta de guvernare locala si generala in sensul si cu proiectele pe care le avem in derulare”, a declarat Victor Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *