Skip to content
Politică

Dragnea, război cu Cioloș: Are ceva tupeu băiatul ăsta…

Liviu Dragnea îl acuză pe Dacian Cioloș că practică tactici securistice, asta după ce liderul PLUS i-a solicitat să semneze o declarație pe proprie răspundere că nu a colaborat cu Securitatea sau cu servicii secrete interne sau externe.

”Are ceva tupeu băiatul ăsta! El trebuie să răspundă despre niște servicii despre care l-am întrebat eu. E o tactică securistică asta. Dacian, nu ține! O să tot vorbim lunile astea”, a reacționat Dragnea.

Duminică, Dacian Cioloş a declarat că vrea să vadă de la Liviu Dragnea declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate.

”Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, ceilalţi care se plimbă de câţiva ani de zile pe la instituţiile de forţă şi pe la serviciile de care vorbesc acum şi cu care au avut treabă, nu găsesc altă scuză decât să acuze ceea ce fac ei în partid spre ceilalţi. Înainte de toate, vreau să văd de la Liviu Dragnea declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate. Asta am făcut noi la PLUS, toţi cei din conducere, în frunte cu mine, asta trebuie să o facă şi ei”, a afirmat Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *