Skip to content
Politică

Dragnea, reacție la comunicatul SUA privind OUG pentru libera migrație a primarilor

Liviu Dragnea a reacționat astăzi față de comunicat transmis de către Ambasada Statelor Unite în ceea ce privește ordonanța de urgență care permite aleșilor locali să schimbe partidul fără a își pierde funcția.

 

„Noi acordăm atenție foarte mare oricăror comunicate din partea partenerilor americani, dar explic încă o dată: Nu e nimic nedemocratic în interiorul ordonanței de urgență.

  Faptul că se crează cadrul legal pentru ca un ales local să poată opta (n.r. pentru orice partid)  nu credem că poată aduce atingeri spiritului democratic din această țară, sau a democrației din administrația publică. În ceea ce privește momentul ales, avem solicitări oficiale de la toate structurile asociative ale administrației locale. Începând din iulie, prima sesizare a fost în iulie, când s-a cerut ferm să se clarifice influența asupra aleșilor locali a rupturilor politice pe parcursul mandatului și influența asupra mandatului. Prinicipalul motiv pentru care a fost inițiată această OUG reprezintă blocajele din adinistrația locală.  Riscăm ca, neintervenind, să asistăm la blocaje”, a spus Dragnea, în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *