Dragnea, reacție la comunicatul SUA privind OUG pentru libera migrație a primarilor

Liviu Dragnea a reacționat astăzi față de comunicat transmis de către Ambasada Statelor Unite în ceea ce privește ordonanța de urgență care permite aleșilor locali să schimbe partidul fără a își pierde funcția.

 

„Noi acordăm atenție foarte mare oricăror comunicate din partea partenerilor americani, dar explic încă o dată: Nu e nimic nedemocratic în interiorul ordonanței de urgență.

  Faptul că se crează cadrul legal pentru ca un ales local să poată opta (n.r. pentru orice partid)  nu credem că poată aduce atingeri spiritului democratic din această țară, sau a democrației din administrația publică. În ceea ce privește momentul ales, avem solicitări oficiale de la toate structurile asociative ale administrației locale. Începând din iulie, prima sesizare a fost în iulie, când s-a cerut ferm să se clarifice influența asupra aleșilor locali a rupturilor politice pe parcursul mandatului și influența asupra mandatului. Prinicipalul motiv pentru care a fost inițiată această OUG reprezintă blocajele din adinistrația locală.  Riscăm ca, neintervenind, să asistăm la blocaje”, a spus Dragnea, în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Victoriei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: