Skip to content
Politică

Dragnea, reacție la decizia CCR privind abuzul în serviciu

libertatea.ro

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea a avut o reacție furtunoasă referitoare la decizia Curții Constituționale care obligă Parlamentul sau Guvernul să pună prag la abuzul în serviciu.

Mai mult, liderul PSD este de părere că în timpul protestelor care din iarnă pe tema  tema OUG 13 au existat mai multe persoane din instituții importante au creat ”o manipulare” care i-a scos pe oameni în stradă.

”CCR a rămas conseventă din punctul meu de vedere și nu numai al meu. Astăzi a bolduit prima decizie care în mod voit sau nu era înțeleasă greșit de unii. Unii au spus că aceea Ordonanță a fost dată pentru mine exclusiv și asta s-a spus și în România, dar și în în străinătate.  CCR vine astăzi și spune mult mai clar că trebuie să stabilim un prag la abuzul în serviciu și să stabilim intensitatea vătămării”, a declarat Liviu Dragnea la postul de televiziune Antena 3.

”Nu știu ce facem cu ei, important este să înțeleagă că au ieșit în baza unei minciuni. Eu nu am fost niciodată supărat pe cei care au ieșit în stradă, ci am fost supărat pe cei care au construit în spate această manipulare”, a mai adăugat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *