Skip to content
Politică

Dragnea, iritat de o acțiune electorală a ACL București: ”Le-aș fi trimis copiilor lui să citească”

La finalul ultimei zile de campanie electorală pentru turul al doilea şi înainte de a refacerea USL în varianta 2.0, de către PSD, PC, UNPR şi PLR, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în Bucureşti „oamenii lui Iohannis” împart prezervative cu mesaje „extrem de urâte”, el arătând că îi pare rău că Iohannis nu are copii, pentru că i le-ar fi trimis să citească.

„Se mai întâmplă ceva în Bucureşti. Vreau să ştiţi şi dumneavoastră ca să vedeţi în ce hal a ajuns acest om care vrea să fie preşedintele României. La această oră se împart în Bucureşti prezervative de către oamenii lui Iohannis cu nişte mesaje extrem de urâte pe ele. Îmi pare rău că nu are copii, că le-aş fi trimis copiilor lui să citească aceste mesaje pentru că sunt copii în Bucureşti care întâmplător primesc aceste prezervative şi sunt obligaţi să le citească”, a spus Dragnea.

El a arătat că Iohannis murdăreşte astfel orice idee de campanie electorală şi i-a transmis să-i fie ruşine.

„Vă spun şi dumneavoastră, şi spun şi presei care e aici, să-i fie ruşine acestui om care murdăreşte orice ideea de candidatură. Nu a existat până acum în România un asemenea pachet de acţiuni şi dezinformări aşa cum le gândeşte şi le coordonează domnul Klaus Iohannis”, a mai spus Dragnea

1 comentariu la “Dragnea, iritat de o acțiune electorală a ACL București: ”Le-aș fi trimis copiilor lui să citească”

  1. Mincinosi si neobrazati ce sunteti! cum puteti sa-i puneti in carca lui Ohannis asemenea marlanii specifice voua de la PSD> RUSINE sa va fie !!!! HUOOOO !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *