Skip to content
Politică

Dragnea, reclamat la CNCD

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării de către Alianța Creștin Liberală.

Alianța Creștin-Liberală condamnă modul în care președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, înțelege să continue chiar și în ziua votului campania discriminatorie pe care a dus-o acest partid de câteva luni de zile, în susținerea lui Victor Ponta.

Este inacceptabilă declarația făcută de Liviu Dragnea, la ieșirea de urne. ”Ca şi la primul tur, am votat româneşte, pentru un preşedinte român şi viu”, a fost afirmația liderului PSD, pentru care ACL îi va face plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Domnule Dragnea, este intolerabil modul în care dumneavoastră faceți apel la dezbinare și la diferențele etnice, așa cum induce sintagma ”am votat românește, pentru un președinte român și viu”. Spre informarea dumneavoastră, toți cetățenii acestei țări, din interiorul și din afara granițelor, indiferent de etnie, votează românește, sunt români și vii. Faptul că vă folosiți de aceste tertipuri pentru a induce ura și intoleranța, făcând o diferențiere între categoriile de români, este o practică total nedemocratică, caracteristică regimurilor autoritare, bazate pe frică și discriminare”, se arată în comunicatul remis PSnews.ro

Noi, cei din ACL, ne exprimăm încrederea că, prin votul de astăzi al românilor, vom pune capăt acestui mod de a face politică!

1 comentariu la “Dragnea, reclamat la CNCD

  1. Deci, roman si viu… Pai si pe cine a discriminat. pe aia care nu sunt romani sau pe morti ? Asta numai inteligenta de Gorghiu putea sa faca ! :))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *