Skip to content
Politică

Dragnea, revoltat: „E firesc ca Ponta să fie supărat!” Ce spune despre tăcerea lui Iohannis și Cioloș

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a vorbit, vineri, despre situația din Republica Moldova, în cadrul unei declarații de presă înainte de ședința de la Piatra-Neamț.

„Am avut mai multe discutii cu lideri politici din Republica Moldova. Am inteles ca nu a fost de acord (n.r. președintele Republicii Moldova) cu prima propunere de prim-ministru si a venit cu o alta care are o majoritate destul de sanatoasa”, a spus Liviu Dragnea.

În același timp, Dragnea a declarat că fostul premier Victor Ponta este firesc să fie supărat.

„Am vazut declaratia lui Victor Ponta si nu o resping, e firesc sa fie suparat, a fost singurul Guvern care a facut ceva concret pentru Republica Moldova, am fost de multe ori acolo. Inca se mai poate”, a declarat Dragnea.

Întrebat cum comentează tăcerea președintelui Klaus Iohannis și a premierului Dacian Cioloș în ceea ce privește situația Republicii Moldova, Dragnea a răspuns: „Din pacate, foarte multi ani despre Moldova s-a vorbit foarte mult si strident si asta n-a facut bine insa acum liderii nu trebuie sa taca pentru ca e o chestiune de zile. Presedintele Timofti trebuie sa faca orice ca alegerile anticipate sa nu aiba loc in Republica Moldova. Prea multe tari au fost implicate, n-a fost prea multa coerenta. Repet, am facut parte din singurul Guvern condus de Victor Ponta care a facut ceva pentru acea tara. Ar trebui, nu cu stridenta, ci cu fermitate sa existe puncte de vedere din Romania”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *