Skip to content
Politică

Dragnea ridică probleme serioase privind candidatura lui Meleșcanu

Vicepremierul Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD, crede că în spatele candidaturii lui Teodor Meleșcanu la prezidențialele din noiembrie stau „niște resorturi mult mai adânci”, care au determinat de fapt demisia acestuia de la șefia SIE într-o perioadă complicată din punctul de vedere internațional.

„Mi s-ar părea important să aflăm la un moment dat, ar fi bine cât mai repede, care este resortul real care a determinat această candidatură, pentru că nu are prima șansă dl Teodor Meleșcanu, și te arunci pur și simplu într-o aventură dintr-o poziție foarte serioasă și foarte importantă.

Și o demisie a unui șef de serviciu SIE din România într-o perioadă extrem de tulbure în regiune, de la un serviciu care este în legătură foarte serioasă cu servicii secrete foarte importante din lume, să faci acest lucru nu poate fi făcut ca o simplă aventură”, a afirmat Dragnea, care a fost prezent marți la lansarea volumului lui Adrian Năstase „Cele două Românii”.

Potrivit acestuia, Teodor Meleșcanu nu are 30 de ani, deci „nu poate fi vorba despre un om necopt”.

„Deci, sunt niște resorturi poate mult mai adânci și mult mai importante. Poate reușim să le aflăm acum sau mai târziu, dar nu cred așa, într-o hotărâre la o ceașcă de ceai seara, că i-a venit cuiva să candideze. Nu, cred că este o chestiune mult mai complicată. Să vedem pentru cine a făcut-o, nu pentru dumnealui, sigur”, a spus Dragnea.

Fostul director al SIE Teodor Meleșcanu și-a depus marți la Biroul Electoral Central candidatura la Președinție în calitate de independent sprijinit de Partidul Dreptății Sociale, Consiliul Național al Societății Civile și Fundația Democrație prin Drept.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *