Skip to content
Politică

Dragnea rupe tăcerea! De ce a semnat protocolul de colaborare cu SRI

bn24.ro
" "

Liviu Dragnea a făcut marți o serie de precizări privind protocolul pe care l-a semnat cu SRI în vremea în care era ministrul al Dezvoltării Regionale. Președintele Partidului Social Democrat (PSD) spune că astfel de documente au fost încheiate cu toate ministerele.

Potrivit B1.ro, Dragnea a declarat, la Parlament, ca protocolul semnat se refera la cyber security, mai exact, la protectia datelor pe care le utilizeaza ministerul Dezvoltarii Regionale si institutiile subordonate, precizand ca astfel de protocoale s-au incheiat cu toate ministerele si nu au legatura cu speculatiile din presa pentru ca acest tip de document nu se poate compara cu protocoale secrete semnate între SRI și structură din Justiție, care sunt întocmite sau încheiate  ilegal și neconstituțional.

" "
" "

Intrebat de jurnalisti de ce a ascuns acest subiect pana acum, Liviu Dragnea s-a disculpat spunand ca „este un secret de serviciu„ , precizand si ca a fost singurul document de acest fel pe care-si aminteste ca l-a semnat.

„Este secret, este un secret de serviciu. Eu am vrut să vorbesc despre el (protocolul – n.r.) acum multe luni de zile, dar fiind vorba despre mine am fost sfătuit să nu amintesc nici măcar despre titlul acestui protocol, pentru că fiind secret de serviciu, mă putea chema cineva la întrebări, iar cine știe ce mai dădeam informații unor puteri străine, și eram și eu, din nou, acuzat de înaltă trădare”, a explicat Dragnea.

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *