Skip to content
Politică

Dragnea s-a externat și a chemat liderii PSD în ședință

Liviu Dragnea a avut azi prima apariţie după misterioasa internare în spital. Nici astăzi nu ştim exact unde s-a tratat pentru durerile de spate, care a fost diagnosticul, care e tratamentul primit şi ce i-au recomandat medicii. Ce ştim cu siguranţă e că CEx-ul PSD menit să definitiveze lista de candidaţi pentru europarlamentare s-a amânat de azi pentru începutul săptămânii viitoare. 

Potrivit informaţiilor Digi24, astăzi a şi avut loc o şedinţă de partid, la sediul PSD din Băneasa.

 Lista pentru europarlamentare a fost principalul subiect discutat de social-democraţi.

De altfel, Liviu Dragnea a convocat pentru luni o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional în care candidaţii vor fi validaţi.

Liviu Dragnea a declarat, vineri, că o va propune pe Rovana Plumb să ocupe prima poziţie pe lista pentru alegerile europarlamentare, dar susţine că decizia finală aparţine Comitetului Executiv.

„Eu nu ştiu pe ce loc va decide Comitetul Executiv Naţional să fie Rovana Plumb pe listele de europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Şi după europarlamentare, o să o rog pe doamna prim-ministru Dăncilă să o mai propună şi altceva pe doamna Rovana Plumb”, a declarat, vineri, la Târgovişte, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a lipsit de la prima audiere din procesul care stabileşte dacă merge la închisoare sau nu. Judecătorii de la Curtea Supremă îl aşteptau să dea declaraţii în cazul angajărilor fictive pentru membrii de partid, dar liderul PSD a fost internat  şi aştepta să afle dacă va fi operat din cauza unei hernii, spuneau apropiaţii lui. De asemenea, Liviu Dragnea şi-a delegat atribuţiile la conducerea Camerei Deputaţilor până sâmbăta viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *