Skip to content
Politică

Dragnea sare în ajutorul lui Ponta: Am înțeles că doctoratul său e principala preocupare a Guvernului tehnocrat

Președintele PSD a declarat în legătură cu decizia CNATSCU privind plagiatul lucrării de doctorat a fostului prim-ministru Victor Ponta că este o hotărâre discutabilă, care cel mai probabil va fi contestată.

„Am inteles ca a fost principala preocupare a acestui Guvern. Eu vă spun – aceasta hotarare este discutabila, aceeasi comisie a luat alta decizie. Probabil Victor Ponta va contesta. Nu cred ca aceasta era principala tema a unui guvern tehnocrat. Victor va decide ce face. Cine ne poate raspunde la intrebarea – care decizie a fost corecta? Prima sau a doua?”, a declarat Dragnea.

În legătură cu legea controversată a dezincriminării conflictului de interese, adoptată de Parlament, Dragnea a precizat că PSD contestă la CCR această decizie și că nu înțelege gestul făcut de unii colegi, votând legea.

„PSD contestă la Curte dezincriminarea conflictului de interese. Eu imi doresc ca Victor sa fie candidat pentru alegerile parlamentare. Trebuie sa recunosc, ca presedinte al PSD, daca intorci capul putin se mai intampla ceva in Parlament. Nu am inteles de ce au votat-o. Nu am inteles de ce au contestat-o la Curte. Nu am foarte multe explicatii. Nu am inteles exact gestul facut de unii colegi”, a spus social-democratul.

Mai mult, președintele PSD i-a criticat pe ministrul Comunicațiilor Marius Bostan și pe ministrul Justiției, Anca Prună, despre care spune că „au jurat strâmb” făcând niște declarații care jignesc toți cetățenii acestei țări.

„Declaratiile domnului Bostan sunt nefiresti. Si dumnealui si doamna Pruna au depus un juramant. Prin aceasta atitudine arata ca au jurat stramb. Daca prim-ministrul vrea sa mentina in continuare ministri care au jurat stramb, e decizia dumnealui. Este guvernul lui, guvernul presedintelui Iohannis. Sunt declaratii care jignesc intreaga populatie din Romania”, a menționat Dragnea.
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *