Skip to content
Politică

Dragnea sare în apărarea homosexualilor: În societatea românească avem loc toți

Liderul PSD Liviu Dragnea a clarificat poziția PSD vizavi de homosexualitate, în situația în care săptămâna trecută, senatorul PSD Ioan Denes a avut o declarație explozivă față de acest subiect.

„De fapt, prin aceasta rezolvare a unei probleme care, ma rog, se poate analiza, de fapt doresc sa legalizeze acele convietuiri, concubinaje de fapt intre persoane de acelasi sex. Vreau sa o spun foarte clar:atata timp cat modul in care se comporta un cetatean nu-mi lezeaza libertatea mea, are dreptul sa faca ce doreste dumnealui. Dar in momentul in care imi lezeaza mie libertatea, atunci avem o problema. Si aici vreau sa va spun foarte transant: de fapt dumnealor doresc ca drepturile pe care le are un cuplu de acelasi sex sa fie drepturile si sa fie aparati ca si o familie in sensul pe care il intelegem noi pana acum. Adica sa aiba dreptul sa faca infieri, sa mearga de mana pe strada,”declara senatorul Ioan Denes.

Astfel, Liviu Dragnea afirmă clar și răspicat faptul că nu susține  declaratiile senatorului Ioan Denes:  „Nu sunt de acord cu afirmatiile” dl Ioan Denes”, a spus Dragnea, la intrebarile ziaristilor.

Liderul PSD a mai adăugat faptul că PSD este un  un partid „tolerant, nu cu atitudini arbitrare, care crede cu toata taria ca in societatea romaneasca avem loc toti”, potrivit hotnews.ro

Dragnea a anunțat că va avea o discuție destul de  „apasata” cu colegii sai legata de acest subiect, în condițiile în care „PSD sprijină toleranța” și pornește de la „conceptul ca in Romania avem loc cu totii si nu trebuie sa ne razboim intre noi”, in conditiile in care „pericolele si riscurile sunt in afara tarii, nu la noi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *