Skip to content
Politică

Dragnea sare la gâtul lui Iohannis: „Cât de mincinos poți să fii?”

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe candidatul ACL Klaus Iohannis că este mincinos.

Dragnea a declarat că deși Iohannis spune că e omul care aduce pace și căruia nu îi place scandalul, și-a început prima acțiune de politică externe tocmai cu un scandal.

„Nu am vrut să o spun, dar mă provocați. Cum adică nu își dorește scandal? Încearcă să păcălească România. Prima acțiune de politică externă a fost o scrisoare trimisă la Bruxelles ca doamna Crețu să nu fie comisar european pe politică regională pe motiv că a fost desemnată în mod netransparent. Ce înseamnă netransparent? Guvernul desemnează. Așa cum Guvernul l-a desemnat pe domnul Cioloș, o alegere foarte bună”, a explicat Dragnea.

De asemenea, un alt motiv pentru care Dragnea s-a arătat extrem de tranșant a fost ordonanța de urgență care permite aleșilor locali să schimbe formațiunea politică fără a își pierde mandatul.

„ Adica tu faci plangere impotriva unui act normativ de pe urma caruia beneficiezi? De exemplu, primarul din Deva la cine a trecut? La domnul Iohannis. Deci, profiți de acest act normativ și faci plângere impotriva lui?”, a mi spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *