Skip to content
Politică

Dragnea schimbă oamenii lui Ponta. Plouă cu suspendări și excluderi

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, marți, deciziile pe care le-au luat social-democrații în cadrul Comitetului Executiv al partidului.

Astfel, Dragnea a anuntat faptul că Robert Negoita s-a retras din funcția de președinte al organizației municipale din București, Ilie Rafaet a fost exclus din partid, iar Cristian Rizea a fost suspendat pentru 6 luni.

În același timp, Dragnea a subliniat faptul că Gabriela Firea este prima opțiune pentru Primăria București.

„Tinand cont de o situatie destul de neplacuta care a exista in organizatia Bucuresti in ultimele zile si neavand de gand sa las sa se perpetueze asa ceva, in conditiile in care PSD are prima sansa la Bucuresti, au fost luate niste decizii. Domnul Robert Negoita astazi a decis sa se retraga din functia de presedinte al organizatiei municipiului din Bucuresti si a propus-o pe doamna Gabriela Firea ca presedinte interimar pentru ca sansele sa creasca, in conditiile in care doamna Gabriela Firea e prima optiune ca si candidat pentru Primaria Capitalei.

Pentru faptul ca un coleg, Ilie Rafaet a facut niste afirmatii in presa care incalca in mod flagrant codul de conduita, pentru aceste lucruri, a fost exclus din partid. Atacuri impotriva unui coleg de partid care nu sunt permise.

Pentru faptul ca organizatia PSD Sector 5 intentionase sa organizeze un miting impotriva unui alt coleg de partid, astazi Cristian Rizea a fost suspendat pentru 6 luni si conducerea a fost preluata de Ligia Moldovan. Deoarece Gabriela Firea nu mai poate ramane presedinta organizatiei PSD Ilfov si pentru a se realiza totusi o colaborare buna pentru Ilfov – Bucuresti, Robert Negoita a fost numit in locul acesteia. Dupa demisia lui Andrei Dolineaschi, postul a fost ocupat de doamna Rovana Plumb. Le-am spus colegilor ca e foarte racita, dar toti colegii au votat in unanimitate aceasta propunere. Astea au fost deciziile luate astazi”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *