Skip to content
Politică

Dragnea se declară nemulțumit de prestația a doi miniștri

Dragnea se declară nemulțumit de prestația a doi miniștri.

Mai precis, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat, vineri în cadrul unui interviu acordat dcnews.ro, nemulţumit vineri vizavi de prestaţia miniştrilor de la Mediu şi Fonduri Europene, adăugând că îl consideră încă pe premierul Dacian Cioloş un om de bună-credinţă, animat de bune intenţii.

„În ansamblu, nu pot spune că sunt mulţumit. M-am tot gândit în cel puţin ultimele două săptămâni. Pe premierul Cioloş îl consider deocamdată sau încă un om de bună-credinţă, animat de bune intenţii, totuşi un om bine pregătit. Sigur şi-a făcut cabinetul în grabă. Dar am fost acum la Bruxelles şi am mai vorbit cu nişte cetăţeni de acolo – totuşi sunt nişte cetăţeni şi cetăţene care au ajuns ministru, care erau prin acele direcţii în eşalonul 3, 4. (…) Şi se vede ca şi prestaţie”, a afirmat Dragnea.

În același timp, șeful social-democraților a adăugat că, de ceva timp, există nemulţumiri în privinţa Mediului şi Fondurilor Europene.

„Noi avem ceva nemulţumiri de ceva timp privind prestaţia ministrului de la Mediu şi ministrului de la fonduri europene. La fonduri europene avem o foarte mare problemă, pentru că nu reuşesc să lanseze ghidurile de programe, pentru că stau de foarte mult timp să încropească, să construiască un sistem informatic. (…) Ministerele nu reuşesc să lanseze ghidurile pentru că de la Fondurile Europene sunt blocaţi ca să realizeze nu ştiu ce sistem informatic. Şi se pierde foarte mult timp”, a adăugat Dragnea.

Întrebat cum lucrează cu premierul, Liviu Dragnea a arătat că a luat mai demult o decizie „foarte sănătoasă” – de a spune lucrurile public.

„Este cel mai simplu pentru că, dacă te întâlneşti cu un om şi într-o discuţie privată sau informală nepublică stabileşti ceva, n-ai garanţia că se întâmplă sau nu ai garanţia că se recunoaşte ceva”, a completat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *