Skip to content
Politică

Dragnea se uită deja cu jind la prezidențialele din 2019

turnulsfatului.ro

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se uită deja cu jind la alegerile prezidențiale din anul 2019.

Ideea a fost exprimată sâmbătă la al 13-lea congres al UDMR, unde Dragnea a precizat că își dorește o colaborare mai strânsă cu formațiunea lui Kelemen Hunor și le-a cerut e reprezentanţilor Uniunii Democrate Maghiare din România sprijinul pentru prezidenţialele de peste doi ani, scrie Digi24.ro.

„Am decis să avem o colaborare parlamentară care cred că se dovedește eficientă și cred că totuși ar trebui să ne gândim, Hunor, dacă nu cumva e oportun să facem și pasul următor, nu trebuie neapărat să decideți la congresul ăsta, dar trebuie să ne gândim. Știm foarte bine și eu și dumneavoastră că membrii comunității dumneavoastră nu au votat până acum la prezidențiale un candidat din partea PSD, dar eu zic că pentru toate trebuie să existe un început. Nu am stabilit încă candidatul dar până în 2019 poate reușim să vă convingem că candidatul nostru este cel pe care trebuie să îl votați”, a declarat Liviu Dragnea.

1 comentariu la “Dragnea se uită deja cu jind la prezidențialele din 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *