Skip to content
Politică

Dragnea și Codul Fiscal: Nu vom ceda…

" "

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, joi seara, că partidul pe care îl conduce este ferm pe poziții în ceea ce privește Codul Fiscal și, deși s-au arătat dispuși să negocieze cu liberalii pe această temă, doresc ca acesta să treacă în forma actuală.

”Eu am fost foarte surprins ca presedintele a trimis la reexaminare codul fiscal. Nu stiu ce l-a determinat, poate consultantii economici. L-am rugat pe ministrul de Finante sa mai faca o analiza de impact si s-o prezinte parlamentarilor. Noi am avut curaj in Guvernul Ponta sa adoptam niste masuri nu foarte usoare.

" "
" "

Nu vom ceda din forma actuala a codului fiscal. Vom discuta cu cifrele pe masa, iar cifrele arata ca noul cod fiscal va dezvolta investitiile”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Întebat ce va face în cazul în care vorul pe acest subiect va fi unul la limit, președintle PSD a anunțat că nu ia în calcul o astfel de variantă. ”Nu avem de ce in coalitie sa avem voturi pe muchie pe codul fiscal. Exista interesul nostru major ca acest cod fiscal sa fie aproat, publicat si promulgat, sa intre in vigoare de la 1 ianuarie”, a mai spus Dragnea

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *