PSnews

Ultima Oră

Dragnea și Grindeanu, în pragul divorțului SURSE

flux24.ro

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, și prim-ministrul Sorin Grindeanu s-ar afla în pragul divorțului politic. Vedeți mai jos care ar fi mărul discordiei dintre cei doi deputați.

Relatiile s-au racit considerabil in ultimele saptamani, au declarat pentru HotNews.ro surse politice si guvernamentale. Dialogul dintre cei doi este tot mai slab, iar presedintele PSD crtitica des guvernul sau anumiti ministri fata de care isi declara public nemultumirea, cum este cazul ministrului Justitiei, Tudorel Toader. O scena elocventa s-ar fi consumat luni, la o intalnire la care au participat premierul Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, unde nu si-ar fi vorbit aproape doua ore desi erau in acelasi loc.

Potrivit surselor citate, liderii PSD si mai mai multi parlamentari s-ar fi intalnit recent la clubul Floreasca pentru a sarbatori ziua de nastere a lui Mihai Fifor, numit recent in functia de lider al senatorilor PSD. Desi Dragnea si Grindeanu s-ar fi aflat in acelasi timp la eveniment, nu si-ar fi vorbit mai bine de doua ore. La sfarsit liderul PSD i-ar fi cerut ironic premierului sa-l primeasca intr-o audienta daca are timp”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi