Skip to content
Politică

Dragnea și statul paralel de la Dâmbovița: Țuțuianu ACUZĂ că a fost înregistrat cu tehnică specială! EXCLUSIV SURSE

Inquam Photos/ George Călin

Războiul dintre Liviu Dragnea și baronul Adrian Țuțuianu degenerează de la o zi la alta, în condițiile în care senatorul acuză, în spatele ușilor închise ale PSD Dâmbovița, că înregistrările audio care-l au ca protagonist – la Găești, dar și în alte organizații județene, chiar după eșecul puciului anti-Dragnea – au fost realizate cu tehnică specială.

Potrivit surselor PSnews.ro, Țuțuianu insistă că, cel puțin înaintea ședinței de pomină de la PSD Găești, unde a șters pe jos (declarativ) cu Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Ionel Arsene, Dănuț Andrușcă și Ioana Bran, toți participanții și-au lăsat telefoanele mobile la intrare, fapt care aruncă o cu totul altă lumină asupra valului de înregistrări audio rostogolit cu adresă în presa de partid.

Plumb, Ștefan și preotul Ghibanu

Sursele noastre susțin că Țuțuianu controlează fără probleme aproximativ 90% din PSD Dâmbovița – dovadă scrisoarea de susținere semnată, vineri, de nu mai puțin de 66 de primari din județ. Inamica declarată a baronului a fost și rămâne Rovana Plumb – în realitate, apropiații acesteia au făcut înregistrările –, iar printre contestatari se numără și junele-deputat Corneliu Ștefan, care se bucură de susținerea preotului Ionuț Ghibanu, vicar eparhial în cadrul Arhiepiscopiei Târgoviște.

Un vicar înregistrat

Pentru neofiți, reamintim că, în luna mai, în presa dâmbovițeană a ”transpirat” o înregistrare audio cu preotul Ghibanu care promitea, în cadrul unei ședințe PSD, sprijin pentru mitingul partidului din Capitală. Interesant este că, după eșecul lamentabil al referendumului pentru familie, Ghibanu l-a criticat pe Țuțuianu, deși acesta a obținut al doilea scor pe țară la urne.

Fostul șef al SRI Dâmbovița

Printre inamicii lui Adrian Țuțuianu se numără și fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița – l-am numit pe Alexandru Oprea, fost șef al SRI Dâmbovița –, pe care baronul l-a ras de la cârma Consiliului în ianuarie, când i-a retras sprijinul politic. Facem precizarea că nici infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea și nici vreun apropiat al acestuia nu au găsit de cuviință să condamne declarativ – ca niște vajnici luptători împotriva așa-zisului stat paralel – practica înregistrărilor pe șest în cadrul unor ședințe de partid și azvârlirea acestora în presa de casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *