Skip to content
Politică

Dragnea și statul paralel de la Dâmbovița: Țuțuianu ACUZĂ că a fost înregistrat cu tehnică specială! EXCLUSIV SURSE

Inquam Photos/ George Călin

Războiul dintre Liviu Dragnea și baronul Adrian Țuțuianu degenerează de la o zi la alta, în condițiile în care senatorul acuză, în spatele ușilor închise ale PSD Dâmbovița, că înregistrările audio care-l au ca protagonist – la Găești, dar și în alte organizații județene, chiar după eșecul puciului anti-Dragnea – au fost realizate cu tehnică specială.

Potrivit surselor PSnews.ro, Țuțuianu insistă că, cel puțin înaintea ședinței de pomină de la PSD Găești, unde a șters pe jos (declarativ) cu Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Ionel Arsene, Dănuț Andrușcă și Ioana Bran, toți participanții și-au lăsat telefoanele mobile la intrare, fapt care aruncă o cu totul altă lumină asupra valului de înregistrări audio rostogolit cu adresă în presa de partid.

Plumb, Ștefan și preotul Ghibanu

Sursele noastre susțin că Țuțuianu controlează fără probleme aproximativ 90% din PSD Dâmbovița – dovadă scrisoarea de susținere semnată, vineri, de nu mai puțin de 66 de primari din județ. Inamica declarată a baronului a fost și rămâne Rovana Plumb – în realitate, apropiații acesteia au făcut înregistrările –, iar printre contestatari se numără și junele-deputat Corneliu Ștefan, care se bucură de susținerea preotului Ionuț Ghibanu, vicar eparhial în cadrul Arhiepiscopiei Târgoviște.

Un vicar înregistrat

Pentru neofiți, reamintim că, în luna mai, în presa dâmbovițeană a ”transpirat” o înregistrare audio cu preotul Ghibanu care promitea, în cadrul unei ședințe PSD, sprijin pentru mitingul partidului din Capitală. Interesant este că, după eșecul lamentabil al referendumului pentru familie, Ghibanu l-a criticat pe Țuțuianu, deși acesta a obținut al doilea scor pe țară la urne.

Fostul șef al SRI Dâmbovița

Printre inamicii lui Adrian Țuțuianu se numără și fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița – l-am numit pe Alexandru Oprea, fost șef al SRI Dâmbovița –, pe care baronul l-a ras de la cârma Consiliului în ianuarie, când i-a retras sprijinul politic. Facem precizarea că nici infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea și nici vreun apropiat al acestuia nu au găsit de cuviință să condamne declarativ – ca niște vajnici luptători împotriva așa-zisului stat paralel – practica înregistrărilor pe șest în cadrul unor ședințe de partid și azvârlirea acestora în presa de casă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *