Skip to content
Politică

Dragnea și Tăriceanu au anunțat când se va reface USL, în mod oficial

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, au anunţat, joi, că USL se va reface în cel mai scurt timp posibil, explicând că există posibilitatea ca acest lucru să aibă loc chiar în aceste zile.

„Protocolul politic recrează alianţa pe care noi am denumit-o USL. Sigur că ea nu poate să fie identică, dar principiile rămân aceleaşi. Importantă este acţiunea politică. Haina juridică se face ulterior”, a explicat Tăriceanu.

„Dacă se poate face înainte de alegeri, o facem aşa, dacă nu, după alegeri, de luni încolo„, a mai adăugat Liviu Dragnea.

2 comentarii la “Dragnea și Tăriceanu au anunțat când se va reface USL, în mod oficial

  1. O sa pateasca Tariceanu ce a patit si Crin Antonescu. Se foloseste PSD-ul de el pana ajunge Ponta presedinte dupa care EJECT. Asa s-a intaplat si in 2012 cand l-au prostit pe Antonescu, Ponta primministru iar antonescu Candidat la presedentie. Ce s-a intaplat cred ca ve este cunoscut. Parca cunoastem scenariul, am mai vazut filmul asta cu titlul ,,Fraieri nu mor se schimba,,.

    1. Pai din cate stiu eu pe Antonescu parca Iohannis l-a injunghiat si i-a luat locul, nu Ponta ! Pana sa rupa Antonescu USL-ul eu nu-mi amintesc vreun gest al lui Ponta la adresa candidaturii lui Antonescu. Nu stiu cum ar fi fost daca nu se rupea USL, dar stiu cu siguranta cine l-a injunghiat pe Crin ca sa-i ia locul : Iohannis !!! Si mai stiu ca daca iesea referendumul, Antonescu ar fi fost presedintele Romaniei. Doar ca pentru acel referendum, vad ca Dragnea da cu subsemnatul, nici Crin nici Iohannis. Poate ca asa e mai bine, pentru ca multi se inselasera cu privire la caracterul lui Crin Antonescu. Uite ca a stranutat Uioreanu de vreo doua ori pe la Gherla si s-a rezolvat problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *