Skip to content
Politică

Dragnea și Tăriceanu, primele declarații privind crearea unor majorități

Președintele PSD Liviu Dragnea și președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu au făcut primele declarații cu privire la realizarea unor majorități în 11 județe.

„Ne-am inteles sa intram in aceasta majoritate largita. Sunt 11 judete in care vom face majoritate”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

La rândul său, Liviu Dragnea a menționat că împreună cu ALDE și cu UNPR, PSD-ul va face majoritate în 27 de județe, pentru a pune în practică proiectele. Mai mult, acesta a promis că în toate județele unde PSD-ul are majoritate singur, ALDE va primi un post de vicepresedinte.

„Am avut o discutie foarte buna cu Daniel Constantin, cu domnul Steriu, Tariceanu. Sunt 27 de judete unde impreuna cu ALDE, dar si cu UNPR, vom face majoritati, dar si in Bucuresti, in Sectare si la Capitala. In zilele următoare, operationalizam aceste negocieri . Nu cere nimeni posturi, doar ne ajutam, in asa fel incat sa punem in practica proiectele. În toate judetele unde PSD-ul are majoritate singur, ALDE va primi un post de vicepresedinte”a precizat președintele social-democrat.

Întrebat dacă este vorba despre un acord scris, Dragnea a răspuns:

„Este acordul general de dinainte de alegeri. O intelegere e bazata pe caracterul celor care fac intelegerea, ca asa sunt si tratate internationale care au fost inacalcate. Acum ne concentram doar pe constituirea majoritatilor din judete si de la consiliile locale”, a spus liderul pesedist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *