Skip to content
Politică

Dragnea, speriat de statul autoritar. Ultima speranță e Hellvig

hotnews.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se declară alarmat de avansul României spre un stat polițienesc și spune că își pune ultimele speranțe în directorul SRI, Eduard Hellvig.

Nu suntem în situaţia în care să avem poliţie politică, dar suntem foarte aproape de a avea aşa ceva”, s-a plâns președintele social-democraților. Dragnea este condamnat cu suspendare în dosarul ”Referendum”, are un dosar de abuz în serviciu în fază finală, iar o firmă presupusă a fi controlată de el, TelDrum, face obiectul unor ample anchete ale DNA.

Am mari speranţe în Eduard Hellvig, directorul SRI, îl ştiu, are o concepţie destul de modernă. Sper să reziste la orice tentaţie, pentru că tentaţiile sunt foarte mari”, a precizat președintele PSD la postul Antena3, conform news.ro.

Se pare că necazurile cu justiția au ajuns să îi dea insomnii lui Dragnea, acesta apreciind că manipularea și influența poltică exercitată asupra unor instituții sunt în măsură să provioace astfel de stări anxioase.

Prin ceea ce a făcut până acum (Eduard Hellvig – n.r.) se pare că lucrurile sunt în regulă ca şi abordare, dar există foarte multă manipulare şi există foarte multă influenţă asupra unor instituţii care ar trebui să fie total independente, pentru a ne da fiecăruia dintre noi garanţia că în România, dacă nu greşeşti şi dacă nu încalci o lege şi dacă nu furi, poţi să dormi liniştit”, a mai precizat Dragnea în cadrul emisiunii tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *