Skip to content
Politică

Dragnea strâmbă din nas la suspendarea lui Băsescu

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a reiterat astăzi poziția sa personală și respectiv a PSD-ului privind demersul inițiat de Călin Popescu Tăriceanu de porni o a treia suspendare a lui Traian Băsescu.

”Vreau să discutăm în această campanie electorală despre niște proiecte de țară, despre o nouă Românie., despre un nou regim. Parcă nu aș vrea să vorbim în campania electorală tot despre Băsescu.

Nu vreau să ne trezim în situația în care cei de la CCR să invalideze suspendarea președintelui și să îi mai dea lui Băsescu câteva luni de mandat.

Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu trebuie suspendat mâine. Dar trebuie să vedem dacă are sens. Pe fond, argumentele sunt suficiente pentru suspendare. E vorba de pragmatism: are acest demers rost? Trebuie să ne gândim la finalitatea unui astfel de demers. Nu reproșez nimic nimănui.

Cu PSD nu s-a consultat instituțional.  Noi încă nu am discutat în partid despre suspendarea lui Băsescu”, a transmis Liviu Dragnea marți.

1 comentariu la “Dragnea strâmbă din nas la suspendarea lui Băsescu

  1. Daca exista cineva care sa aiba cu adevarat motive sa fie impotriva suspendarii, atunci ala e categoric Dragnea. Ca el e singurul politician haituit si acum pentru referendumul din 2012, care urma sa-l faca pe… Antonescu presedinte. In timp ce Antonescu doarme acum linistit in pat cu PDL-ul ‘loviturii de stat’. Sa mai spunem si ca pe Antonescu tot Dragnea l-a facut senator, ‘pe la el, prin Teleorman’, cred ca ar fi de prisos…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *