Skip to content
Politică

Dragnea, ținta hackerilor. Ce au pregătit aceștia FOTO

Liber in Teleorman

Pe o pagină de de Twitter s-a anunțat că un hacker lucrează la un virus care îl vizează pe președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dagnea.

Concret, pagina Malware Hunter Team a publicat pe pagina de Twitter un mesaj în care afirmă că hackerul lucrează la un virus ransomware cu numele lui Dragnea.

Virusul este transmis prin intermediul unui fișier cu extensia .dragnea, iar când îl deschizi, acesta ar trebui, teoretic, să cripteze datele și să afișeze un mesaj. Malware Hunter Team precizează totuși că virusul nu ar șterge datele, ci doar este o amenințare. Spre deosebire de alți viruși de tip ransomware, acesta nu cere să plătești în Bitcoin pentru deblocarea datelor, conform digi24.ro.

„Permite-mi să-ți explic ce se întâmplă: fișierele tale personale vor fi distruse. Documente, poze, video-uri etc…Și stai liniștit, nu ai cum să oprești asta. De ce? Pentru că așa vrea mustața mea. Nu am BTC wallet și nici nu-mi fac că nu știu cum. Așa că odihnească-se-n pace! Acum, să așteptăm împreună”, este mesajul afișat.

Cei care încearcă să introducă o cheie greșită de decriptare vor primi o eroare numită „nu mor caii când vor câinii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *