Skip to content
Politică

Dragnea trage sforile în PSD. Rovana Plumb, detronată de la conducederea Consiliului Național al partidului

Deputatul Constantin Nita ii va lua locul Rovanei Plumb, considerata o apropiata a lui Victor Ponta, la conducerea Consiliului National al PSD. Presedintele PSD Liviu Dragnea ar fi nemultumit de faptul ca Rovana Plumb nu a reusit sa dinamizeze departamentele de specialitate ale PSD. Liviu Dragnea a confirmat, luni, ca Rovana Plumb nu va mai candida pentru un nou mandat la conducerea Consiliului National al PSD.

La randul sau, Rovana Plumb a declarat ca „Am fost aleasa pe o alta structura statutara a Consiliului National. Dupa cum stiti s-a schimbat configurarea si modul de functionare la Congres a acestei structuri si mi se pare firesc ca alte colege sau colegi sa preia coordonarea acestei structuri. Cu precizarea ca nu voi mai candida pentru un nou mandat. Pe mine ma stiti, sunt la munca zi de zi.”

Deputatul Constantin Nita a candidat anul trecut pentru functia de presedinte executiv la Congresul PSD, dar a pierdut in fata lui Valeriu Zgonea. De pe scena Congresului, el a vorbit atunci despre nevoia de democratizare a PSD.

Noua conducere a Consiliului National al PSD va avea misiunea de a redacta programul electoral al social-democratilor in perspectiva alegerilor locale si parlamentare, informează hotnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *